Budskaber der “ses” af blinde

A-Z SKILTE & REKLAME aps blev kontaktet af det firma, der stod for leverancen af skabe til 820 værelser på Hotel Bella Sky, København. Skabslågerne er touchlåger uden håndtag, så der var et udpræget behov for et pictogram på hver låge for at indikere, hvor man skal trykke for at åbne lågen.

A-Z SKILTE & REKLAME aps stod for idé, tegnearbejde og produktion af pictogrammer og punktskrift til lågerne til alle værelser. Vi lavede forslag i 3 forskellige materialer udfræset i; rustfrit stål, i dusted gulvlaminat og endelig i 3M spejlfolie. Kunden valgte forslaget med spejlfolie.

I alt endte ordren i udskæring og montering af 3.280 pictogrammer og 67.240 punkter til punktskrift og en overordentlig tilfreds kunde.

Du kan se flere billeder under Idé- og konceptudvikling