Totalindpakning af Arla bil

Til markedsføring af et nyt smørprodukt fra Arla, har Arla, Holstebro valgt A-Z SKILTE & REKLAME som samarbejdspartner til udvikling af idé og grafik til mejeriets bil, som i den kommende tid skal præge bybilledet med iøjnefaldende reklame for det nye smørprodukt.

”Vi har udarbejdet idé og grafik til markedsføring af smørproduktet på Arlas bil” fortæller Vivian Zhall, indehaver af A-Z SKILTE & REKLAME. ”Resultatet er en totalindpakning af en spritny Mercedes Sprinter. Vi har valgt 3M produkter, som er den nyeste 3M folie (IJ 480cv3) med 5 års totalgaranti og 10 års holdbarhed. Folien kan naturligvis udskiftes den dag, Arla har et nyt produkt, der skal lanceres – uden problemer af nogen art”, slutter Vivian Zhall.

A-Z har tidligere lavet en række spændende opgaver for Arla, Holstebro. Bl.a. har indpakningen af en række skabe lavet om til forvoksede mælkekartoner været en af de sjove opgaver, som samarbejdet med Arla har kastet af sig.

Se de forvoksede mælkekartoner under specialskilte

Du kan se billeder under totalindpakning, klik her​.