Du har formentlig set biler med reklamer på i gadebilledet. Bilreklamer er populære blandt virksomheder, fordi reklamerne bogstavelig talt kører rundt – og derfor er der mange, der ser reklamerne, i forhold til en stationær reklame.

Men der kan også være gode grunde for privatpersonen til at få en bilreklame på bilen. Du kan nemlig både tjene penge og beskytte din bil ved hjælp af en reklame.

​Vores speciale er bilreklamer
Hos A-Z SKILTE & REKLAME i Holstebro nær Herning er bilreklamer vores speciale. Vi tilbyder alle slags bilreklamer og indpakning af taxaer, varebiler og andre biltyper i Herning og Holstebro. For dig, der har din egen bil, er der flere fordele ved at få en reklame på bilen. For det første tjener du penge, idet virksomheden bag reklamen vil betale dig for at køre rundt med den.​

Derudover får du også et farveskift på bilen, samtidig med at folien beskytter lakken på bilen, så din bil er beskyttet og har en bedre gensalgsværdi. Der er altså mange fordele ved bilreklamer.

Hør mere om reklame på biler

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig omkring en bilreklame, så kontakt os i dag på telefon 9746 5800 eller e-mail mail@azk.dk.