Totalindpakning af Arla bil

Totalindpakning af Arla bil

Til markedsføring af et nyt smørprodukt fra Arla, har Arla, Holstebro valgt A-Z SKILTE & REKLAME som samarbejdspartner til udvikling af idé og grafik til mejeriets bil, som i den kommende tid skal præge bybilledet med iøjnefaldende reklame for det nye smørprodukt.

”Vi har udarbejdet idé og grafik til markedsføring af smørproduktet på Arlas bil” fortæller Vivian Zhall, indehaver af A-Z SKILTE & REKLAME. ”Resultatet er en totalindpakning af en spritny Mercedes Sprinter. Vi har valgt 3M produkter, som er den nyeste 3M folie (IJ 480cv3) med 5 års totalgaranti og 10 års holdbarhed. Folien kan naturligvis udskiftes den dag, Arla har et nyt produkt, der skal lanceres – uden problemer af nogen art”, slutter Vivian Zhall.

A-Z har tidligere lavet en række spændende opgaver for Arla, Holstebro. Bl.a. har indpakningen af en række skabe lavet om til forvoksede mælkekartoner været en af de sjove opgaver, som samarbejdet med Arla har kastet af sig.

Se de forvoksede mælkekartoner under specialskilte

Du kan se billeder under totalindpakning, klik her​.

Naturskilte i 50 år gammelt træ

Naturskilte i 50 år gammelt træ

Træskiltene laves både som lysskilte og totempæle. Lysskiltet er fremstillet af en galvaniseret jernramme med en kraftig træramme påsat. Skiltet er oplyst af dioder med skjulte skruer.

Totempælen består af et stærkt stålskelet med påsatte træplanker. På træplankerne kan der monteres bogstaver med LED-belysning.

Thors-Design, som står bag træskiltene, genbruger 50 år gammelt bolværk fra nedlagte færgelejer i Danmark og udvikler det til et stilrent og unikt design. Skiltene egner sig til gaden, gårdhaven, restauranten, caféen og loungen samt promenaden, torvet, og stranden.

Du kan se flere billeder under naturskilte 

Budskaber der “ses” af blinde

Budskaber der “ses” af blinde

A-Z SKILTE & REKLAME aps blev kontaktet af det firma, der stod for leverancen af skabe til 820 værelser på Hotel Bella Sky, København. Skabslågerne er touchlåger uden håndtag, så der var et udpræget behov for et pictogram på hver låge for at indikere, hvor man skal trykke for at åbne lågen.

A-Z SKILTE & REKLAME aps stod for idé, tegnearbejde og produktion af pictogrammer og punktskrift til lågerne til alle værelser. Vi lavede forslag i 3 forskellige materialer udfræset i; rustfrit stål, i dusted gulvlaminat og endelig i 3M spejlfolie. Kunden valgte forslaget med spejlfolie.

I alt endte ordren i udskæring og montering af 3.280 pictogrammer og 67.240 punkter til punktskrift og en overordentlig tilfreds kunde.

Du kan se flere billeder under Idé- og konceptudvikling