LED bogstaver er en meget brugt reklameform, da den fanger øjet og henleder folks opmærksomhed på skiltet. Vi har vi specialiseret os i skilte og andre former for reklame, og derfor tilbyder vi også lysskilte.

Vi har leveret mange løsninger inden for lysskilte og bogstaver til kunder i Herning og Holstebro, og vi står altid inde for en høj og ensartet kvalitet, når det kommer til vores skilte med LED bogstaver.

Mange løsninger med LED bogstaver

Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi også løsninger med bogstaver med LED-lys, der kan tilpasses det enkelte firma. Vi kan fremstille bogstaver i alle former, som kan lakeres i den farve, som kunden ønsker. Man kan få bogstaver med både fremadrettet lys og corona samt med begge dele i én. Vi kan også udforme dit logo i LED i hvilken som helst størrelse, du kunne ønske.

Mange fordele med bogstaver i LED

Der er mange fordele ved LED bogstaver. De er langtidsvirkende med meget få omkostninger i strøm, de er billige, og vores LED bogstaver leveres i den højeste kvalitet. Det er billig og langtidsholdbar reklame. Vil du vide mere, kan du kontakte os hos A-Z TOTALKONCEPT på telefon 9746 5800 eller e-mail mail@azk.dk.

Åben billederne og få flere oplysninger:​